Koopovereenkomst.

Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan een koopovereenkomst te willen sluiten. De koopovereenkomst is definitief als de betaling is ontvangen. In de eventueel tussenliggende periode wordt de prijs vermeld bij het artikel op de dag van bestelling en op de aankoopnota niet wordt verhoogd. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct per mail een aankoopnota (factuur), tevens bevestiging van uw bestelling. Het bestelde product zal voor u worden gereserveerd. Indien binnen 5 werkdagen geen betaling is ontvangen wordt uw bestelling geannuleerd.

Betalingwijzen.

– Vooruitbetaling per bank of giro.

U schrijft zelf het totale bedrag van de aankoopnota over op rekening nummer 52.40.59.950 ABN AMRO ten name van Kelims & More te Bloemendaal. Vergeet u niet het ordernummer vermeld op de aankoopnota (factuur) te vermelden.

– Betalen met iDEAL.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk betaling. U rekent af in uw vertrouwde internet betaal omgeving, op basis van specifieke betalingmethoden.

Btw en verzendkosten.

Alle prijzen zijn inclusief een onderkleed (als de bestelling een kleed betreft), verzendkosten en 19 % Btw. Dit geldt voor verzendingen binnen Nederland of België. Levering buiten Nederland en België is mogelijk tegen extra verzendkosten. U kunt deze extra kosten per email opvragen.

Levertijd.

Uw bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk verzonden. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling bij u te bezorgen. Een uitzondering op deze regel kan zich voordoen bij verblijf, mijnerzijds, in het buitenland. Is dat het geval dan wordt dit op de openingspagina van de website aangegeven.

Verzending.

De bestellingen worden verzorgd door TNT Post. Er moet voor ontvangst worden getekend.

Fout bij bezorgen.

Wordt de bestelling niet in goede orde door u ontvangen, (bijvoorbeeld beschadigd of een verkeerd artikel) dan moet dit onverwijld doch uiterlijk 2 (werk)dagen na ontvangst van de bestelling bij Kelims & More worden gemeld.

Bestellingen die na verzending niet in ontvangst worden genomen en aan ons teruggestuurd.

Voor bestellingen die na verzending niet door u in ontvangst worden genomen en door TNT aan ons worden geretourneerd worden de volledige verzendkosten in beide richtingen in rekening gebracht, d.w.z. verzending naar u toe en verzending naar ons toe. Deze verzendkosten worden verrekend met de terugbetaling van het aankoopbedrag.

Retourneren.

Mocht het door u gekochte artikel niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u het artikel voorzien van een kopie van de aankoopnota (factuur), in originele staat aangetekend binnen 7 werkdagen in de originele verpakking terugsturen. De hieraan verbonden verzendkosten en risico zijn voor uw rekening. U wordt verzocht vóór terugzending Kelims & More per E-mail of telefoon te laten weten het artikel terug te zenden. Nadat het artikel in correcte en originele staat is ontvangen, wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 10 werkdagen geretourneerd. Een uitzondering op deze termijn kan zich voordoen bij verblijf, mijnerzijds, in het buitenland. Is dat het geval dan wordt dit op de openingspagina van de website aangegeven en wordt de termijn voor retourzending verlengd tot 7 dagen na de op de openingspagina van de website aangegeven periode.

Nederlands recht bij geschillen.

Op de overeenkomsten tussen Kelims & More en cliënt waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

0